Secret Çekim Yasası - Lynn Grabhorn -4-


👍 Bir isteğinizi yüksek sesle, sanki bir arkadaşınızla konuşur gibi, dile getirin (yazmak ikinci tercihtir). Sakın ne olacağından söz etmeyin. Yalnızca şu anda olanları söyleyin. Bu ifadeniz olabildiğince gerçekçi olsun; tatmini, keyfi, memnuniyeti ayrıntılarıyla hissedin.

👍 İstekleri gerçek kılmak için gerekli olan olumlu titreşimleri yaratan şey, sözcüklerin ardındaki hislerdir. İster inanın ister inanmayın, imgeleriniz ve tutkulu duygularınızla yeni bir manyetik anafor yaratırsınız.

👍 Belirli bir olayın gerçek olmasını sağlamak için istenen ortamı ya da atmosferi yaratmak üzere, yolunu yapma yöntemini kullanabilirsiniz. Bu, günlük olaylarda ya da kararlarda “Bunun böyle
olmasını istiyorum” enerjisini yaymaktır.

👍 Evrene ne istediğinizi söyleyin, buna bağlı olarak olumlu enerjinizi yayın, sonuçların nasıl olacağını hissedin ve bunların gerçek olacağından emin olun. Yolunu yapmak, budur.

👍Önemli olan para değil; enerjinizi nasıl yaydığınız. Parasızlığınız üzerinde yoğunlaşmaktan vazgeçerseniz, paraya kavuşursunuz. Parasızlık üzerinde durup bu konuda olumsuz hislere kapılmanız, pozitif enerji yaymanizi engeller. Bundan kurtulmaya çalışın.

👍 Nasıl'lar üzerinde durmaktan vazgeçin. Nasıl olsa öğreneceksiniz.


👍 Hissi olarak, istediğiniz parayı harcayın. Tekrar tekrar harcayın... Böylece olumlu enerji yaymaya başlarsiniz. "Şu kadar param olsaydı keşke... Neler yapacağıma o zaman karar verirdim" demeyin. Önce ne yapacağınıza karar verin, bu olumlu enerji yaymanızı sağlayacaktır. Para enerjisinin çıkış yollarına ihtiyacı vardır. Çıkış yolları olmazsa, para da olmaz.

👍 Hissi olarak para harcama alışkanlığını edinin. Araba kullanırken, çevrenizdeki her şeye dikkat edin ve "Çok beğendim!”, “Bunu da çok beğendim!”, “Bunu da, bunu da, bunu da!" demeye başlayın. Bunlara sahip olduğunuzu hissedin. Sonunda olumlu enerji yaymaya başlayacak ve isteklerinize kavuştuğunuzu göreceksiniz.

👍 Elde etmeye açık hale gelin. Zorunluluklara karşı direncinizi azaltın. Nasıl elde edeceğinizi öğrenmek üzerinde yoğunlaşın. Bunu bir İstek olarak ifade edin: “Nasıl elde edeceğimi öğrenmek istiyorum.” Kurban rolünü oynamaktan ve sadece bir şeyler vermeniz halinde iyi bir insan olacağınızı düşünmekten vazgeçin. Bu küflü bir inançtan başka bir şey değil.

👍 Bahaneler yaratmaktan vazgeçin. "Eğitimim yeterli değil”, “Sadece tanıdıklarını işe alıyorlar”, “Zamanlama kötü”, “Torpil var” gibi bahaneler, olumsuz enerji yaratmaktan başka işe yaramaz. Gerekli her şeye, eğitime, pozisyona, konuma sahip olsanız bile, bahaneler uydurmaya devam ederseniz, bunların hiçbiri işe yaramaz.

👍 Hayatınızdaki olumsuzluk miktarını ölçmek mi istiyorsunuz? Gelirinize bakın. Hayatının büyük bölümünde parayla mücadele eden insanlar olarak, ne kadar olumsuzluk yayarsak, o kadar az gelire sahip oluruz. Gelirimiz, negatif enerjiye bağlı olarak artar veya azalır.

👍 Eğer sözlü ya da zihinsel olarak suçluyorsak, paylıyorsak ve onaylamıyorsak, olumsuz şeyleri kendimize çekeriz.

👍 Kendimizi kapana sıkışmış, ihmal edilmiş, unutulmuş, güvensiz, yanlış anlaşılmış hissediyorsak, olumsuz şeyleri kendimize çekeriz.

👍 Eğer telkin etmek, teskin etmek, kurtarmak için didinip duruyorsak, olumsuz şeyleri üzerimize çekeriz.

👍 İlişkimiz sırasında küçük bir olumsuzluk üzerinde roğunlaşırsak, bu olumsuzluk, bizim negatif enerji akışımuz sonucunda bir kartopu gibi büyür. Bunun üzerine, aynı dalga boyunda hoş olmayan başka şeyler yaşamaya başlarız. Bir evlilikte başlangıçta yaşanan küçük sorunlarin sonunda boşanmaya kadar gitmesinin nedenlerinden biri de budur.

👍 Dünyadaki her şeyde olduğu gibi, ilişkide de elde ettiklerimiz hissettiklerimizin, titreşimlerimizin ve yaydığımız enerjinin sonucudur.

👍 Bir ilişkinizde koşulları değiştirmek istiyorsanız, titreşimlerinizi değiştirmek zorundasınız. Bunun başka yolu yok.

Yorumlar

Popüler Yayınlar