Secret Çekim Yasası - Lynn Grabhorn - 3-


💜 İstenmeyen bir koşulu değiştirmenin en önemli kismi çok basittir: Değiştirmenize gerek yok, üzerinde durmaktan vazgeçin yeter!

💜 Endişe motorunuzu (veya üzüntü ya da suçlama motorunuzu) çalıştıran bir koşul üzerinde yoğunlaştığınızı fark ettiğiniz anda, üzerinde düşünecek ve kendinizi biraz olsun daha iyi hissetmenizi sağlayacak başka bir şey bulun. Ve bunu hemen şimdi bulun!

💜 Düşüncenizi değiştirdikten sonra, istenmeyen koşulun yerine istediğiniz şeyden yüksek sesle söz etmeye başlayın. Bunu yaparsanız, eski koşul odak noktanız olmaktan çıkar. Yeni niyet motoru devreye girer. Lütfen isteğinizin imkansız görünmesini umursamayın. Sadece bunu isteyin ve “nasıl”ını unutun.

💜 Eğer olumsuz koşul üzerinde yoğunlaşmaktan kurtulamadığınızı düşünüyorsanız, kendi kendinizi telkin edici şekilde konuşmaya başlayın. Tıpkı şefkatli bir anne ya da babanın çocuğunu rahatlatmaya çalışırken konuştuğu gibi, yüksek ama yumuşak bir sesle konuşun. Küçük bir çocuğun duymak isteyeceği her türlü yatıştırıcı şeyi söyleyin. Her şeyin yoluna gireceğini, her şeyin değişeceğini, hep güvende olduğunuzu ve hep de olacağınızı, korkulacak bir şey olmadığını tekrarlayın.

💜 Bir şeyin değişmesine “ihtiyaç duymak” negatif enerji akışına neden olur. Bir şeyin değişmesine yönelik heyecan duymak ise pozitif enerji akışına olanak taniyarak arzulanan yeniliklerin başlamasını sağlar.

💜 Bir şeyler için telaşlanmaktan vazgeçin. Bunun yerine kendinize, şu anda koşulların son derece olumsuz ve tatsiz görünebileceğini, ancak bunların sizi kontrol etmesinin mümkün olmadığını söyleyin. O zaman kontrol size geçecektir.

💜 Olumsuz koşulların değerini bilin; onlar olmasaydı ne istemediğinizi asla bilemezdiniz. Olanlar yerine olabilecekler üzerinde durun ve bunların olması halinde kendinizi ne kadar harika hissedeceğinizi düşünün (ama özlemle değil).

💜 Takdir titreşimi bizim için en önemli frekanslardan biridir; çünkü var olan kozmik sevgiye en yakın olan şeydir. Takdir ettiğimizde, Enerji kaynağımızla uyum içinde titreşiriz. 

💜 Ancak unutmayın! Takdir sözkonusu olduğunda sadece düşünmek yetmez. Hissetmek gerekir. Bir şeyi takdir etmeye karar vermekle yetinemezsiniz. Bunu uygulamaya da geçirmeniz gerekir. 

💜 Moraliniz bozukken, kendinize adınızla hitap ederek yumuşak bir tavırla konuşmanız da yararlı oluyor. “Her şey yoluna girecek, Corky. Söz veriyorum, her şey düzelecek. İyi olacaksın." Sadece konuşun... Telkin edici bir şeyler söyleyin... Kendinizi daha iyi hissedene kadar söylemeye devam edin.

💜 İlham söz konusu olduğunda, çok az bir çaba sarf ederek müthiş sonuçlar elde edebilir, mutluluğa kavuşabilirsiniz. Korku söz konusu olduğunda ise yerinizde bile sayamaz, hep aşağı inersiniz.

💜 Gitmek istediğimiz yere ulaşmamız ve bazı şeylerin bizim istediğimiz şekilde olmasını sağlamamız için, sosyal bilinçli stresin yarattığı negatif titreşimler yerine, yol gösteren ilhama göre hareket etmemiz en doğru yaklaşımdır.

💜 İlham kendini gösterdiğinde, İsteklerinize ilişkin bir fikir aklınıza geldiğinde, Evet Ama'ları değil, yapabileceklerinizi düşünmeye başlayın. Nasılları çok önemsemeyin, yüksek frekansta her şey bir şekilde olacaktır.

💜 Eğer size uzun gelen bir süre geçmesine karşın İsteğiniz hâlâ ortaya çıkmadıysa, bu sizin daha çok isteğinizi elde etme değil, etmemiş olma üzerinde yoğunlaştığınizi gösterir. 

💜 Heyecanınız ne kadar fazla olursa tutkunuz o kadar ateşli olur; tutkunuz ne kadar ateşli olursa istekleriniz de o kadar hızlı gerçekleşir.

💜 Bir isteği günde on ya da on beş dakika boyunca düşünmek, bu süre içinde bununla ilgili heyecan ya da vizıldama hissetmek, onun yokluğu üzerinde yoğunlaşmanızı engelleyecek ve isteğin size doğru yola çıkmasını kolaylaştıracaktır. 

💜 Eğer bir nesneye yönelik pozitif enerji akışınız söz konusuysa, söylenen her şeyi yapıyorsanız, frekanslarınızı yüksek tutuyorsanız, ancak yine de bu nesneyi elde edemiyorsanız, zamanlama hatası yapıyor olabilirsiniz. Belki de bu istek için uygun zaman değildir. 

💜 Ne zaman kendinizi ürkek ya da tedirgin hissettiğinizi fark ederseniz, kendinize sorun: “Beni rahatsız eden şey ne?" Cevabı bulana kadar da sormaya devam edin. Bulacağınızdan emin olabilirsiniz. 

💜 İsteğinize daha fazla zaman ayırın; çünkü ne kadar zaman ayırırsanız o kadar tutkulu hale gelirsiniz. Ve tutku, yaratmaktır.

💜 Tutku, kuru gürültüden ibaret bir şey değildir. Elbette tutkunun içinde çeşitli derecelerde heyecan ve coşku vardır, ancak daha önemlisi, tutku güçlü bir şekilde kendini tanımayı gerektirir.

💜 Eğer her gün bir süre İsteklerinizden söz ederseniz, bunların gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini ya da ne zaman gerçekleşeceğini kafaya takmazsanız, Nasıl’larla uğraşmazsanız, Kılavuzunuzun sözünü dinlerseniz, bu İstekler gerçek olacaktır. Hem de kendi gücünüz sayesinde.

💜 Ağızdan çıkan her sözcük, bunu söyleyen kişiye özgü titreşimler yaratır. Yetiştirilme tarzımıza ve hayata bakışımıza bağlı olarak, sarf ettiğimiz sözcüklere özel titreşimler yükleriz. Her sözcük son derece güçlü pozitif ya da negatif titreşimsel tepkiler yaratabilir. Bu, konuşmayı yapan-ya da dinleyen-kişiye veya o sözcükle ilişkiye ya da geçmişe bağlıdır.

💜 Herhalde "En Çok Negatif Titreşim Yaratan" sözcük paradır.

💜 Para genellikle “hazin bir şey" olarak kabul edilmektedir. Çocukluğumuzdan itibaren para sözcüğünün mücadele, gereklilik, zorunluluk anlamlarını içerdiğini öğreniyoruz.



Yorumlar

Popüler Yayınlar