Secret Çekim Yasası - Lynn Grabhorn - 2-


Bu kitabın yön gösterici bilgilerini sunmaya devam ediyorum. Paylaşmaya can attığım bilgiler şu şekildedir;

♦️ Kesin olan iki şey var:

1) İstemediğiniz bir şeyi uzun süre düşünürseniz ya siz onu çekersiniz ya da o sizi çeker.

2) İstemediğiniz bir şeyi hislerinizi de katarak düşünürseniz, aynı frekanstaki başka bir şeyi otomatik olarak çekersiniz.

♦️ Her türlü negatif titreşim, hangi yoğunlukta olursa olsun ve hangi nedenden kaynaklanırsa kaynaklansın, bizim kendimizi "hayattan kestiğimizi" gösterir. Bu durumda var oluruz, ancak yaşamayız. Arada büyük bir fark vardır!

♦️ Negatif titreşimler, bizim kendimize bizi neyin mutlu ettiğini düşünme iznini vermeyi reddettiğimizde ortaya çıkar.

♦️ Yaptığımız her şeye bahane bulmaya çalışırız, çünkü başkalarının onayını alamamaktan (onaydan yoksun kalmaktan) korkarız.

♦️ Elbette her düşüncenin üzerinde durup bunun bir Istenen mi yoksa İstenmeyen mi olduğunu araştırmak zorunda değiliz. Eğer bunu yaparsak, beş dakika içinde çılgina döneriz. Yapmamız gereken şey, bir düşüncenin bize neler hissettirdiğine dikkat etmek.

♦️ Eğer söylediğiniz ya da düşündüğüz şey kendinizi bulutların üzerinde uçuyor gibi hissetmenize neden oluyorsa, bu bir İstenen'dir (Yeşil Bayrak). 

♦️ Eğer üzerinize kara bulutların çöktüğünü hissediyorsanız, bir İstenmeyen sözkonusu demektir. Ortada içinizi ısıtmayan, aksine soğutan bir şeyler varsa, Istenmeyen bir şey devrededir (Kırmızı Bayrak).


♦️ Eğer söylediğiniz bir şey gülümsemenize neden olmuyorsa, içinizi ısıtmıyorsa, bu olumsuz bir titreşimdir ve bir İstenmeyen'dir. İçinizi ısıtmayan bir şeyi söylemeyin ya da değiştirin. 

♦️ İstemediğiniz bir şeylerle karşılaştığınızda, bunun nedeninin yaydığınız olumsuz enerji olduğunu bilin. 

♦️İstekler, insan ırkının en yanlış anladığı, en çok göz ardı ettiği ve en çok korktuğu şeylerdir.

♦️Çok garip ama, bize en büyük mutluluğu yaşatan şey, bizim hep kaçınmamız gerektiğimizi düşündüğümüz şey: Zıtlık. Sevilenler ve sevilmeyenler, istenenler ve istenmeyenler.

♦️ İyi olmak istiyorum” ifadesinin odak noktası, sizin şu anda iyi olmadığınızdır. Bu bir Olumsuz İstek’tir. “Zengin olmak istiyorum” da aynı güçlüğü ifade etmek-, tedir. İkisi de bize rahatsızlık veren bir yoksunluktan, istediğimiz bir şeye sahip olmamamızdan kaynaklanmaktadır. Olumsuz İstekler her zaman İstenmeyenler'dir ve duygularınıza kulak vermediğiniz sürece bunları belirlemeniz zordur.

♦️ Eğer istediğiniz şey -ve bunu ifade ediş biçiminizsizi mutlu etmiyorsa, bu bir Olumsuz İstek’tir ve olumlu bir hale, heyecan verici bir arzuya dönüştürülmesi gerekir.


♦️ Neyi düşlemeyi seçtiğiniz önemli değildir! Sizi mutlu edecek ve olumlu titreşmenizi sağlayacak bir düş seçin yeter. Keyif düşleyin, tatmin düşleyin, eğlence düşleyin. Yeter ki düşleyin!

♦️ Yürekten arzuladığınız bir şeyi elde etmenin anahtar1, isteğiniz konusunda kendinizi iyi hissetmenizi sağlayacak bir yol bulmaktır. Dilememeli, imrenmemeli, özlememeli, iç çekmemeli, ya da cesaretinizi kırmamalı, kendinizi iyi hissetmelisiniz.

♦️ Bir şey istediğinizde, düşüncelerinizi birkaç dakika süreyle bu istek üzerinde yoğunlaştırın ki bir duygu ortaya çıksın: İyi, kötü, Kırmızı Bayrak, Yeşil Bayrak olmasi önemli değil. Sonra bu duyguya dikkat edin. Eğer heyecan yerine moral bozukluğu, cesaretsizlik yaşıyorsaniz, sahip olmak yerine sahip olmamayı düşünüyorsunuz demektir. Bu, istediğiniz şeyin yokluğu üzerinde durduğunuzu gösterir.

Diğer yandan, küçücük bir heyecan duymanız, içinizin isınması bile doğru yolda olduğunuzu gösterir.

♦️ Bilinçli yaratma süreci için düşüncelerinizi istemediklerinize kapatmanız, istediklerinize açmanız gerekmektedir. Bundan sonra yapılması gereken şey, kendimizi bu İstekler konusunda iyi hissetmenin yollarını bulmaktır. O zaman isteğimize kavuşmamız hiç de zor olmayacaktır.

♦️ Kendimizi nasıl iyi hissedeceğimiz ve İstenmeyenler yerine İstekleri nasıl çekeceğimiz, Çekim Yasası'nın en önemli bileşenini oluşturur.

♦️ İstediğiniz şeyi belirledikten sonra, buna sahip olmaniz halinde neler hissedeceğiniz üzerinde durmalı, sahip olmamanız halinde hissedeceklerinizin üzerinde durmaktan kaçınmalısınız.

♦️ Bir şeyi istemenin nedenlerini düşündüğünüzde, bunu hissetmeye başlarsınız. Giderek daha heyecanlı , daha tutkulu hale gelirsiniz. Sonunda “İşte istediğim bu!" dersiniz.

♦️ Bir şeyi neden istediğinizi kendinize tekrar tekrar sorun. Artık cevap bulamayacak hale gelseniz bile sorun. Çok geçmeden kendinizi, harika duygular hissettiğiniz bir düşler ülkesinde bulacaksınız. İstediğiniz şeyi kendinize çekebilmeniz için olmanız gereken yer de burası zaten.

♦️ Niyet etmek, bir anlamda "İstiyorum ve bekliyorum" kombinasyonudur. Önce küçük şeylere niyet etmek, iyi bir başlangıç noktasıdır. Bu hep sizin hızlı bir sürece iyi bir hazırlık yapmanızı sağlar, hem de yeni ve gerekli enerji yolları açar. Her yeni yol, sizin eskisinden daha fazla bir enerji akışı yaşadığınızı gösterir. Bu da kendinizi iyi hissetmenizi kolaylaştırır. Kendinizi iyi hissetmeniz enerjinizi artırır. Bu böyle devam eder.

♦️  Günlük niyetler, enerjinin akması için yeni çıkış kapıları açar. Ne kadar fazla niyet edersek, yüksek frekansli enerjimizi o kadar fazla kullanırız.

♦️Hoşlanmadığınız şeyleri hoşlanacağınız hale getirin.Düşüncelerinizi buna göre yönlendirin. Eğer bunu yapmazsanız gerçek adını verdiğiniz şeyler hiçbir zaman değişmez.

♦️ Tatsız bir gerçek, sizin negatif enerji akışınızın sonucundan başka bir şey değildir. Ya bu sonuçlarla yaşayıp çile çekeriz ya da bunlardan kurtulup keyif süreriz.

Yorumlar

Popüler Yayınlar