Torus Nefes Meditasyonu

 




Torus nefes meditasyonuna başlarken ayakta derin derin nefes alın ve başınızdan yukarıya doğru gümüş bir ışığın yansıdığını, bu gümüş ışığa en üst yerde bağlandığınızın hayalini kurun. Ardından anüs ile genital bölge arasındaki orta boşluktan yeryüzüne doğru altın rengi bir ışık gittiğini ve yeryüzünün merkezine indiğinizi imgeleyin.  

 


Tam noktaya vardığınızı hissettiğinizde oraya çapa attığınızı gözünüzde canlandırın. Böylece hem gökyüzüne hem de yeryüzü ile bağlantı oluşturdunuz. Bu iki noktadan derin nefesler alıp vererek kalp merkezinize kadar indirdiğinizi gözünüzde canlandırın. Yukarıdan aldığınız nefesi alt bölgenizden yeryüzüne doğru, yerden aldığınız nefesinizi baş ortasından gökyüzüne doğru verin. Böylelikle her nefes alıp verdiğinizde bir dönüş başlattığınızı hissedeceksiniz. 



Bu halde gözleriniz kapalı , çember biçiminde ve hiç ara vermeden nefes alıp nefes vermenize odaklanın. Kendinizi zorlamamaya özen gösterin ama derin, uzun ve sakin nefes alıp vermeye devam ediniz. Bu egzersiz sırasında gonk, Solfegio frekans müzikleri, rahatlatıcı müzikler ve yoga müzikleri dinleyebilirsiniz.

 

Yorumlar

Popüler Yayınlar